Wie verdwaalt, vindt nieuwe wegen

 

Leerlingen van Beppie Lotterman exposeren 2012

Het Hooghuis Locatie West, Verdistraat 75, Oss is van 16 april tot en met 11 juni een tentoonstelling met het werk van leerlingen van Beppie Lotterman. De opening is op zondag 22 april om15.00 uur met muzikale begeleiding van Jet Ballegooij.
De leerlingen van Beppie Lotterman zijn vanaf september intensief aan het werk geweest met het thema DROMEN/FANTASIE. Dit thema is gekoppeld aan de kunststroming Surrealisme/Romantiek. Salvador Dali en Casper David Friedrich is daarvoor bestudeerd. De techniek van compositie is via waarneming van werk van Roger Raveel behandeld.

Wie verdwaalt, vindt nieuwe wegen

Dit mantra als handvat met als het wekelijkse huiswerk: bezig zijn met je dromen/fantasie en doodles maken. Doodles zijn kleine tekeningen/schetsen, die je zonder nadenken maakt. Verder wekelijks foto`s vanuit bijvoorbeeld de krant verzamelen. Actief proberen je eigen dromen te onthouden en te verbeelden.Daarna is er vooral heel veel geschilderd, geworsteld, en weer veel geschilderd. Vanuit dit proces is deze tentoonstelling ontstaan. 
 

 Terug naar het overzicht met projecten