Activiteiten

Als je hoofd het niet meer weet, laat je handen het dan doen
Vanaf 1995 geef ik schilderles in mijn atelier en op andere locaties. De begeleiding is individueel. De opdrachten worden ondersteund door muziek of poëzie. Ik geef veel aandacht aan de waarneming en bewustwording, vooral aan het genieten van het schilderen. De materialen zijn divers, zoals acrylverf, pastel, krijt, gouache, inkt, linnen en papier. De technieken zoals vorm, lijn, kleur en contrast worden behandeld, maar zijn ondergeschikt aan de fantasie. Mijn cursus heet niet voor niets: Verbeelding is het oog van de ziel

Schildercursus in mijn atelier aan de Rakkerstraat 14
De schildercursus voor volwassenen start op 16 september en wordt gegeven op woensdag-,donderdag- en vrijdagmorgen.

Schilderen met dementerenden
Sinds een aantal jaren schilder ik in verschillende zorgcentra met ouderen, ook dementerenden. Mijn ervaring is dat de ouder wordende mens vaak verborgen talenten heeft. De dementerenden maken bijzondere schilderwerken en kunnen hiermee op een heel andere wijze communiceren met hun omgeving.
Mijn methode van werken is te zien op de DVD Zeeën van kleur.
Deze is te zien op mijn site onder DVD en te bestellen via mijn e-mailadres.

Schilderdagen in Overijssel
In juni geef ik op locatie een schildercursus van 10 t/m 14 juni in de kop van Overijssel. Thema Dynamiek van het landschap. Tijdens de schilderdagen wordt er al schilderend onderzoek gedaan naar het beweegelijke van het landschap, de kleur staat centraal.
De cursus is al volgeboekt, maar je kan op de wachtlijst worden gezet voor deze cursus of een volgende

Andere activiteiten
Regelmatig geef ik schilderworkshops op scholen, bij een familiefeest, vrijgezellenfeest e.d. Ook is het mogelijk dat ik een schilderworkshop bij een studiedag van een bedrijf verzorg.
Eén keer per jaar geef ik een workshop baklijsten maken.
Voor meer info: tel: 0412 - 640088.
Bezoek aan het atelier alleen mogelijk op afspraak.